ma-vr 7:30 -17:00 +31 (0)78 673 1390 mail@warendorp.nl
Nederlands

Draglineschotten

Wij fabriceren hardhouten draglineschotten met stalen omranding. Voor onze hardhouten draglineschotten gebruiken wij uitsluitend zwaar en kruisdradig hardhout met duurzaamheidsklasse 1. Door de stalen omranding bieden onze draglineschotten van Azobé hout maximale sterkte en levensduur. Wilt u weten wat wij u kunnen vertellen over een hardhouten draglineschot? Op deze pagina treft u alle informatie over onze draglineschotten aan. U leest over de kenmerken van onze hardhouten draglineschotten, maar ook over de beschikbare afmetingen, de oorsprong van het Azobé hout en handige links over de kenmerken en prijzen.

Kenmerken van onze hardhouten draglineschotten met stalen omranding

- Houtsoort gebruikt voor draglineschot: Azobé hout
- Rondom UNP staalprofiel
- Trekbouten erdoor
- Hoekplaten op alle hoeken, bij een breedte van 102 cm tevens extra hoekijzers
- Schalmen op de einden, bij een breedte van 102 cm 4 stuks

Afmetingen hardhouten draglineschotten

Onze hardhouten draglineschotten zijn te koop in diverse afmetingen. Zoekt u een draglineschot in standaard afmetingen? De afmetingen die u hieronder kunt lezen, worden weergeven in centimeters (lengte maal breedte maal dikte).

  • 500 x 92 x 13 cm. met UNP 120
  • 600 x 92 x 15 cm. met UNP 140
  • 600 x 92 x 18 cm. met UNP 160
  • 600 x 102 x 20 cm. met UNP 180
  • 700 x 102 x 18 cm. met UNP 160
  • 800 x 102 x 20 cm. met UNP 180
  • 1000 x 102 x 25 cm. met UNP 220

Andere afmetingen van onze draglineschotten zijn ook mogelijk. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.

draglineschotten afmetingen

Meer weten over onze draglineschotten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of stuur ons een e-mail we zijn u graag van dienst.

Neem contact op

Links

Duurzame kwaliteit: Azobé hout

Doordat wij een draglineschot uitsluitend van Azobé hout maken en deze voorzien van een stalen omranding, wordt de grootst mogelijke levensduur bereikt. Door de lange levensduur beperken onze draglineschotten de houtkap in de unieke tropische regenwouden van West-Afrika en het Amazonegebied.draglineschotten Azobé

Al het door ons verwerkte Azobé hout voldoet aan de EUTR (European Union Timber Regulation) wet en is dus legaal gekapt. Hout is legaal wanneer het gekapt is overeenkomstig de toepasselijke wetgeving in het land waar het hout vandaan komt, het zogenaamde land van herkomst.

De meerprijs van de Azobé schotten met stalen omranding ten opzichte van draglineschotten van alleen hout wordt door de langere levensduur ruimschoots terugverdiend. Tevens beschadigt een draglineschot met stalen omranding niet van het uitleggen en oprapen met een hydraulische grijper, wat steeds meer wordt toegepast. Aan het einde van de levensduur van de draglineschotten kan de stalen omranding tot nieuw staal worden verwerkt, wat het milieu ten goede komt.

Draglineschotten te koop

Wilt u onze draglineschotten kopen? Wij vertellen u graag meer over de kenmerken, afmetingen en prijzen van onze draglineschotten, die worden gemaakt van Azobé hout. Neem gerust contact op of vul het offerteformulier in!

Offerte aanvragen